כל הדיווחים
טירת הקומבו - Castle Combo דווח על
#162546: "Carte "Banquière" mal comptabilisée"
על מה דוח זה?
מה קרה? אנא בחר מהרשימה מטה
חוקים:חוק של המשחק לא כובד
תיאור מפורט
• איזה חלק של הכללים לא היה מכובד על ידי עיבוד BGA
Au moment des scores, le calcul pour la carte "Banquière" n'a pas été bien fait. Il a compté 18 points (soit le total d'une de mes cartes Bourse) or, la règle est "Gagnez 1 point pour chaque Or stocké sur l’ensemble des cartes avec des bourses dans votre tableau".
J'avais 4 cartes bourses, le total des pièces d'or qui s'y trouvait était de 27 or.• האם אפשר לראות את הפרת החוק בשידור החוזר? אם כן, באיזה מספר מהלך?
Au moment du calcul• מה הדפדפן שלך?
Mozilla v5
היסטוריית דיווחים
musicalegria • הבאג עוד לא שוחזר על ידי המפתחים:
2025 25 מרץ 22:14 • capture d'écran de mon jeu final et de la partie score (joueuse : musicalegria)
imgur.com/a/uWbuEgX
MERCI !
imgur.com/a/uWbuEgX
MERCI !
הוסף לדוח הזה
הוסף כאן כל מה שנראה שייך כדי לשחזר את הבאג או להבהיר את ההצעה שלך:
- מספר שולחן/מהלך אחר
- האם לחיצה על F5 פתר את הבעיה?
- האם הבעיה הופיע כמה פעמים? בכל פעם? באופן אקראי?
- אם יש לך צילום מסך (מומלץ) אתה יכול להשתמש ב Imgur.com כדי להעלות אותו להדביק קישור לכאן.